Wintertijd Heerlen Evenement

Tijdens Wintertijd organiseert Star Events activiteiten voor jong en oud, van bakken en knutselen tot Whisky & Wijn proeverij en Salsa workshops. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er dagelijks voor jong & oud aantrekkelijke programmaonderdelen en activiteiten plaatsvinden. Star Events zorgt voor diverse programma’s boordevol demonstraties, muziek, entertainment en activiteiten. Om ervoor te zorgen dat er iedere dag iets te zien, te doen en te beleven is. Klik hier voor meer activiteiten!

Star Events zorgt tijdens Wintertijd in samenwerking met Shoppingmall Decorations voor de sfeer en beleving in de stad, door de hele stad aan te kleden met kerstdecoratie. Zo stonden op verschillende punten verlichte entreepoorten met een kerstgroet. De winkelstraten waren aangekleed met enorme kerstballen -en bellen, welke per twee aan elkaar verbonden werden door middel van guirlandes. Op het plein waar de winkelstraten bij elkaar kwamen stond een kerstbal, deze sensatie had een hoogte van maar liefst 9 meter! Dit was de ideale plek voor een fotomoment aangezien de bezoekers door de bal heen konden lopen.

Op het grote plein stond de ultieme publiekstrekker! Grote verlichte letters met de tekst: ‘I Love Heerlen’, ideaal voor het selfie moment!

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu