Star Events Heerlen

U wilt uitpakken tijdens de kerst?! Star Events staat u bij.

Bent u opzoek naar een prachtig en compleet versierd winkelcentrum volledig omgetoverd tot een winterwonderland? Star Events biedt u een totaal oplossing. Buiten decoratie organiseren wij ook leuke, gethematiseerde activiteiten, toegankelijk voor jong en oud.

Kerstman & de elfjes
Altijd al de kans willen hebben om de Kerstman hoogstpersoonlijk je verlanglijstje te geven. Het kan met Star Events. Wij zorgen ervoor dat u voorzien wordt van u eigen kerstman, begeleidt door zijn welbekende elfjes. Bezoekers krijgen de kans om op schoot bij de kerstman een foto te maken, en krijgen wellicht nog iets leuks mee van de elfjes.

Huurprijs:
In overleg.

Kerstkoekjes bakken
Lekker eten is tijdens de kerstdagen een pré. Star Events zorgt ervoor dat de kleintjes naar huis gaan met een goed gevuld zakje kerstkoekjes. Wij regelen de materialen, ingrediënten en zorgen dat alles ook weer netjes is opgeruimd als we klaar zijn. De kids mogen hun koekjes zelf decoreren onder begeleiding van onze activiteitenbegeleiders.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur: €599,- excl. BTW en transport kosten.

Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Schminken
Niets is leuker dan kinderen zien stralen nadat onze schminkspecialisten hun gezichtjes om hebben getoverd naar een klein kunstwerkje. Van kerstboom tot sneeuwpop, niks is voor ons te gek. Schminken is voor ieder kind een feestje, van klein tot groot.

Bent u er nou niet zo’n fan van om u of iemand ander het gezicht te laten schminken? Wees niet betreurd! we hebben ook nog een aanbod aan sprankelende glitter tattoo’s.

Huurprijs:
Wij vragen voor schminken het eerste uur € 90,- en ieder opvolgend half uur is € 35,- wij komen dan met twee personen.

Knutselen
Je eigen, versierde kerstbal in je kerstboom hangen? Star Events helpt je een handje. Tijdens onze diverse knutselactiviteiten zorgen we ervoor dat tijdens de kerst ook weer genoeg geknutseld kan worden. Denk aan leuke kerststukjes, kerstkaarten, kerstballen en veel meer leuks. Ongeacht u vraag, wij verzinnen een leuke knutselactiviteit.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur vanaf € 425 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteit.

Green screen
Bezoekers gaan op de foto voor het groene scherm en wij verplaatsen deze in een vooraf uitgekozen of zelfontworpen achtergrond. De bezoeker kan zo bijvoorbeeld rechtstreeks in een filmscène geplaatst worden. Misschien wilt de persoon wel op de noordpool staan. Star Events zorgt voor uw ideale ontwerp.

Huurprijs:
Greenscreen incl. printen vanaf: € 499,- per 5 uur.
Excl. BTW, ontwerp, tent en transport kosten.

Snow globe
Stap zelf in het winter wonderland van onze levensgrote Snow Globe. Wie kent of heeft de welbekende schuddebol met sneeuw nou niet? Deze blikvanger is voor uw evenement een ideale manier om uw merk of evenement op een creatieve manier te promoten. Daarnaast is het voor de bezoeker een hele leuke ervaring.

De achtergrond van onze Snow Globe en inrichting wordt volledig naar uw wensen op maat gemaakt.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur: €599,- incl. fotograaf en begeleiding
excl. printen, ontwerp van het doek.

Prijs voor het doek bedraagt €125,- excl. ontwerp

Prijs voor exclusief ontwerp:
Ontwerp: €75,-

Snowy
Uw kerst evenement net die finishing-touch geven? Met onze kerst mascotte Snowy zullen al uw bezoekers zich direct in de kerstsfeer wanen. Snowy is een gezellige toevoeging voor al uw kerst evenementen. Ongeacht jong of oud, Snowy zal een lach toveren op elk gezicht.

Huurprijs:
€350,- incl. begeleiding.

Excl. BTW en transport kosten.

Menu