Star Events Heerlen

Samen met Star Events Koningsdag vieren!

Star Events maakt van uw winkelcentrum een oranje oase, volop bruisend met activiteiten voor iedereen! Oud-Hollandse Spellen zijn natuurlijk een must-have tijdens een koningsdag evenement. Bent u opzoek naar een sjoelbak of een potje Jenga XL? In ons brede assortiment vindt u geheid een leuke activiteit. 

Kunt u toch niet vinden waar u naar op zoek bent? Wij gaan graag voor u op zoek naar die ene perfecte activiteit waar u naar op zoek bent.

Kroontjes versieren

Samen met onze begeleiders kunnen de kinderen kroontjes versieren. Denk bijvoorbeeld aan kroontjes met het logo van het winkelcentrum er op. Kinderen kunnen met diverse knutselmaterialen een ware creatie maken van hun eigen kroontje. De activiteit wordt verzorgd met materialen, tafeltjes, stoeltjes en begeleiders.

Prijsindicatie voor 5 uur € 475 excl. btw en transport.
Heeft u een ander tijdvak voor de paashaas in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

De prijs is afhankelijk van de kroontjes die gebruikt worden.

Oud-Hollandse Spellen

Spelletjes horen helemaal bij Koningsdag. Wat dacht je van de Oud-Hollandse Spellen? Wij hebben diverse spellen in XL uitvoering die verspreid door het winkelcentrum de aandacht van de kinderen zullen trekken. Bij de diverse spellen zal begeleiding aanwezig zijn die de kinderen helpt waar nodig. Als optie kan er een parcours gemaakt worden waarbij de kinderen een stempel krijgen zodra ze een spelletje gedaan hebben.

Prijs is afhankelijk van de spellen.

Ballon versieren

Het uitdelen van ballonnen kan aangevuld worden met de activiteit ballonnen versieren. Met een kist vol materialen wordt de activiteit verzorgd door 2 begeleiders, denk aan stickers, veertjes, stiften, etc. Kinderen kunnen de ballonnen helemaal naar wens versieren. Er zullen ook tafeltjes en stoeltjes bij de activiteit geleverd worden.

Prijs voor 5 uur € 425 excl. btw en transport
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Ballonartiesten

De ballonartiesten komen met hun kisten vol ballonnen naar jouw evenement of feest om ballondieren te maken. Hier vormt zich altijd op natuurlijke wijze een rij. Voor kinderen vanaf 3 jaar maken zij de meest uiteenlopende ballonfiguren. Tijdens het wachten is er zelfs ruimte voor een goocheltrucje! Voor kinderen die geen ballon willen hebben zij een suikerspinmachine bij zich. Kinderen kunnen zelf uit snoepjes de smaak van de suikerspin kiezen.

Prijs in overleg.

Popcornmachine

De popcornmachine is een leuke eye-catcher in het winkelcentrum. Een begeleider deelt de hele dag verse zoete of zoute popcorn(naar keuze) uit in bijpassende zakjes. Kinderen kunnen ook zelf hun zakje vol scheppen en genieten van een heerlijk zakje popcorn.

Prijs huur machine per dag € 75 excl. btw en transport
Popcorn € 42 excl. btw per grote zak
Benodigdheden € 7,50 excl. btw
Schoonmaakkosten € 15

Menu