Star Events Heerlen

Stoere papa’s mogen ook verwend worden!

Vader zijn is heel erg leuk! Maar er komt een hoop bij kijken… Slapeloze nachten, luiers verschonen en natuurlijk de morele steun aan mama, zijn taken waar papa’s soms dagelijks mee te maken hebben. Deze vaders mogen zeker ook in het zonnetje gezet worden! Star Events biedt talloze leuke activiteiten die we in uw winkelcentrum of vestiging kunnen uitvoeren. Een leuke knutselactiviteit voor de kinderen, zodat papa niet zonder cadeautje komt te zitten. Daarbij kunnen we talloze leuke activiteiten neerzetten zodat er tijdens vaderdag genoeg te doen is voor iedereen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Green screen

Vaders vinden het altijd leuk om tijdens deze speciale dag een foto te ontvangen van zijn kids of partner. Bezoekers gaan op de foto voor het groene scherm en wij verplaatsen deze in een vooraf uitgekozen of zelfontworpen achtergrond. De achtergrond kan helemaal naar wens ontworpen worden. De foto’s worden direct bewerkt en geprint. Zo loopt u binnen enkele minuten weg met uw foto.

Knutselen

Wilt u uw tijdens Vaderdag iets extra’s doen naast onze green screen foto? Het hele gezin is welkom bij onze knutselmiddagen. Hier knutselen onze activiteitenbegeleiders altijd een leuk gethematiseerd geschenkje met de kids in elkaar. Van pennenbakjes, tot gereedschapskistjes en nog veel meer. Heeft u zelf een idee? Dan denken we graag met u mee om er een leuke knutselactiviteit van te maken.

Menu