Star Events Heerlen

Met onze liefdevolle activiteiten worden al uw bezoekers smoorverliefd op uw evenement!

Het is weer Valentijn! Liefde hangt in de lucht en er wordt volop geshopt. Nog even snel een cadeautje kopen of lekker met de familie door stad slenteren. Er is genoeg te doen en tevens een goede kans om uw bezoekers te verwennen met een van Star Events’ leuke en diverse kinderactiviteiten. Lekker schminken, een foto met het hele gezin of misschien wel als liefdesverklaring voor het green screen met gepersonaliseerde berichten. 

Fotomoment + foto opsturen

Tijdens Valentijnsdag is het mogelijk om op de foto te gaan en deze direct als kaart te versturen. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals een fotobord, een achtergrond met aankleding of een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd. 

Prijs voor 5 uur vanaf € 575 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

De prijs is afhankelijk van de mogelijkheid die gekozen wordt voor het fotomoment.

Ballonnen uitdeel actie

Tijdens Valentijnsdag worden er ballonnen uitgedeeld door twee promotiedames. De ballonnen zijn in hartjes vorm en kunnen op een stokje of met helium uitgedeeld worden. 

Prijs in overleg

Knutselactiviteiten 

Tijdens Valentijnsdag zijn er diverse knutselactiviteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het knutselen van een roos. Knutselactiviteiten worden volledig verzorgd van tafeltjes en stoeltjes, tot begeleiders tot alle materialen die nog zijn.

Prijs voor 5 uur vanaf € 425 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteit.

Menu