Star Events Heerlen

Hét Winterevenement van regio Parkstad.

Om ervoor te zorgen dat iedere dag iets te zien, te doen en te beleven is, zijn er diverse programma’s naast elkaar ontwikkeld boordevol demonstraties, muziek, entertainment en activiteiten. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er dagelijks voor jong & oud aantrekkelijke programmaonderdelen en activiteiten plaatsvinden.

Tijdens Wintertijd organiseert Star Events activiteiten voor jong en oud, van koekjes bakken en kerststukjes maken tot Whisky & Wijn proeverij en Salsa workshops.

Star Events zorgt tijdens Wintertijd samenwerking met Shoppingmall Decorations voor de sfeer en beleving in de stad, door de hele stad aan te kleden met kerstdecoratie.
Zo stonden op verschillende punten verlichte entreepoorten met een kerstgroet. De winkelstraten waren aangekleed met enorme kerstballen -en bellen, welke per twee aan elkaar verbonden werden door middel van guirlandes.
Op het plein waar de winkelstraten bij elkaar kwamen stond een kerstbal, deze sensatie had een hoogte van maar liefst 9 meter! Dit was de ideale plek voor een fotomoment aangezien de bezoekers door de bal heen konden lopen.
Op het grote plein stond de ultieme publiekstrekker! Grote verlichte letters met de tekst: ‘I Love Heerlen’, ideaal voor het selfie moment!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor decoratie en/of activiteiten in uw gemeente, stad of winkelcentrum?
Neem dan vrijblijvend contact op met +31 (0) 457 82 05 45 of mail naar info@star-events.eu

Impressie

Menu