Wie zijn wij?

In 2008 is Tim Italiaander Star Events begonnen met als visie evenementen organiseren gericht op voornamelijk winkelcentra. Deze evenementen zijn uitgegroeid tot evenementen voor jong en oud in meerdere winkelcentra in het hele land.

Kids Weekend is het evenement waar Tim ieder jaar het meest naar uitkijkt. Tijdens dit evenement wordt de hele binnenstad van Heerlen omgetoverd tot een groot kinderfestijn! Hierbij zijn meer dan 20 verschillende activiteiten voor kinderen te vinden. Het mooie van dit evenement is dat het voor het grootste gedeelte bestaat uit activiteiten uit Star Events eigen portfolio.

Na tien jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de organisatie van evenementen voor Star Events, is Tim zich gaan richten op de organisatie van Neverland Events. Vanaf dat moment is de organisatie van Star Events in handen van Jolanda Pasveer gekomen. Zij is niet alleen het aanspreekpunt, maar overlegt ook met opdrachtsgevers wat betreft hun wensen en behoeftes en zorgt ervoor dat aan de hand daarvan een plan wordt voorgelegd met meerdere opties.

De activiteiten binnen winkelcentra zijn vaak op kinderen gericht, omdat de kinderen bepalen waar de ouders naar toe gaan. Vinden de kinderen het leuk om naar de stad te gaan, dan komen de ouders vanzelf mee.

Als we Jolanda vragen wat zij de leukste tijd van het jaar vindt, dan is dit zeker de periode aan het eind van het jaar. Dit is de periode waar Sinterklaas met zijn pieten weer in het land is en de voorbereidingen voor de kerst in volle gang zijn.

Star Events stopt dan ook niet bij het organiseren van evenementen maar gaat verder… Met Shoppingmall Decorations verzorgen zij ook decoraties voor o.a. winkelcentra, voor winkelsteden en horecagelegenheden. Deze decoratie is niet alleen divers, maar wordt ook aan ieder budget aangepast.

Uit wie bestaat het team nog meer:

Jorre Numan, hij is in 2021 het team komen versterken en organiseert samen met Jolanda de evenementen. Hij heeft jarenlang ervaring in de evenementen branche en weet precies wat een klant wilt. 

Om de kwaliteit hoog te houden werken wij met een vast team die precies weten wat de kwaliteit van Star Events inhoud en welke eisen aan een evenement gesteld worden. Hieronder een aantal dames uit ons team die samen ieder evenement tot een succes weten te maken!

Senne is opgegroeid met Star Events en doet het liefst evenementen samen met Aniek, deze twee dames samen hebben altijd veel plezier in hun werk.

Ise is sinds 1,5 jaar bij ons en houd voornamelijk van dansen en gek doen. Tijdens de Sinterklaas periode is zij als piet dan ook niet te stoppen met dansen. Zij danst dan het liefst samen met Isabella en samen zijn zij team XS.

Lotte is in voor alle activiteiten binnen Star Events. Hoe gekker hoe beter! Lotte houd van schminken en verkleden.

Fay houd voornamelijk van alles wat met knutselen te maken heeft. Zij is al meer dan 5 jaar bij het team en helpt de kinderen altijd graag met de mooiste knutselwerken.

Alle evenementen kunnen aangepast worden aan de hand van jullie wensen, doelgroep en budget. Klein, groot of zelfs helemaal over de top? Bij Star Events zijn we overal voor in en is niks te gek. Ook als je de organisatie van een evenement liever zelf in handen hebt, maar wel wat ondersteuning kan gebruiken dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij denken met je mee en zorgen zo samen voor een succesvol evenement.

Interesse om samen met ons een evenement te vieren? Neem dan nu contact met ons op!

Menu