Springkussen

Star Events kan jouw evenement, feest of andere gelegenheid op veel verschillende manieren laten opbloeien. Bij ons kan je rekenen op een eerlijke prijs en heldere communicatie, zo houden wij de samenwerking prettig. Ben je geïnteresseerd in meerdere attributen voor een evenement? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie en een flinke dosis enthousiasme en creativiteit.

Animal world Springkussen

Een echte Dieren Wereld springkussen met obstakels én glijbaan! Overwin jij de obstakels door het Animal World dan kan je bij de uitgang de glijbaan a

Dieren springkussen

Springen, klimmen en glijden! Met dit springkussen kunnen de kids op uw feestje, evenement of andere aangelegenheid even lekker de beest uithangen.

Disco springkussen

Van dansen en springen wordt iedereen blij! De combinatie van springen en muziek bezorgt kinderen een geweldige en unieke ervaring.

Eenhoorn springkussen

Vlieg mee door een magische droom met dit Eenhoorn Springkussen. Door het Eenhoorn thema is het springkussen erg aantrekkelijk voor onze kleinte drome

Leeuw springkussen

Het hol van de leeuw betreden is nog nooit zo leuk geweest! Binnenin is het springkussen minder eng dan je zou verwachten van een leeuwenhol.

Piraten springkussen

Arrr, arrr, arrr! De piraten springkussen is ideaal voor onze kleine piraten en zeerovers. Lekker springen, boxen en glijden! Wat willen ze nog meer?!

Winter springkussen

Even lekker ‘’après-skiën’’ maar dan voor de kleintjes! Ons winterkasteel springkussen is de ideale speelomgeving voor de kids.
Menu