Fotomoment

Met Star Events fotomoment leggen we de leukste herinneringen vast bij een event. Laat je onvergetelijke dag vastleggen! Bij elk evenement zijn er diverse mogelijkheden zoals polaroid foto met hoesje, fotomoment met aankleding, selfie moment of een foto voor een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd. Laat een foto maken met een polaroidcamera hierbij krijg je de foto direct met een hoesje, of maak een foto voor een green screen, of ben je iemand die meer op zichzelf bent? Dan is een selfie moment ideaal voor je. Leg die leuke herinneringen vast, en kijk er later met plezier terug naar het event! Star Events heeft verschillende mogelijkheden om de dag vast te leggen voor u.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via info@star-events.eu of bellen naar +31 (0) 457 82 05 45.

Klik hier voor de actuele prijzen

Polaroid foto met hoesje

Wie kent het nou niet? Duizenden foto’s op je mobiele telefoon die je niet of nauwelijks meer terugkijkt of gebruikt. Ontzettend jammer!

Maak daarom een foto met een polaroidcamera. De foto’s rollen direct uit de camera, je wappert er even mee, en voila de foto is direct tastbaar. Met de polaroid draait het volledig om dat ene moment. De imperfecties zijn de schoonheid en geven de foto’s  een authentiek gevoel. Een polaroidfoto is ideaal om die saaie muur in huis mee op te pimpen.

Green screen

Ga op de foto als superheld of ”go bananas” met de wereldberoemde minions. Alles is mogelijk! de green screen is een effect dat al jaren wordt toegepast in de film- en televisiewereld. Kijk bijvoorbeeld naar het weerbericht. De presentator lijkt voor een foto of weerkaart te staan, maar in werkelijkheid staat hij voor een groen scherm of doek. De green screen op jouw evenement hebben? Bezoekers gaan op de foto voor het groene scherm en wij verplaatsen deze in een vooraf uitgekozen of zelfontworpen achtergrond. De bezoekers kan zo bijvoorbeeld rechtstreeks in een filmscène geplaatst worden. De foto’s worden direct bewerkt en geprint. Zo loopt u binnen enkele minuten weg met uw foto.

Selfie moment

But first let me take a selfie! Maak een leuke selfie om nooit te vergeten. Doe dit met een leuke achtergrond met aankleding of een fotobord. Voor dit fotomoment wordt een foto booth gemaakt met een gethematiseerd achtergrond, bijvoorbeeld met een groot hart voor Valentijnsdag. Of een bankje met hartjes aankleding voor Moederdag.

Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

Impressie
Fotomoment

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu