Carnaval

Star Events verzorgt al een aantal jaar decoratie en leuke gethematiseerde activiteiten voor diverse winkelcentra in de regio Parkstad/Zuid-Limburg. Of u nu opzoek bent naar een mooie aankleding voor uw winkelcentrum, een leuke knutselactiviteit of misschien heeft u wel hulp nodig met het opbouwen en decoreren van uw wagen. Bij Star Events bent u altijd welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Alaaf! Samen met Star Events komt u helemaal in de carnavalstemming!

Klik hier voor de actuele prijzen

 

Schminken

Niets is leuker dan kinderen zien stralen nadat onze schminkspecialisten hun gezichtjes om hebben getoverd naar een klein kunstwerkje. Van kerstboom tot sneeuwpop, niks is voor ons te gek! Schminken is voor ieder kind een feestje, van klein tot groot.

We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos. Deze activiteit duurt minimaal 4 uur.

Bent u er nou niet zo’n fan van om u of iemand ander het gezicht te laten schminken? Wees niet betreurd! We hebben ook nog een aanbod aan sprankelende glitter tattoo’s.

Tussen het schminken door kunnen ook glittertattoos gezet worden.

Knutselen

Ongeacht welke tijd van het jaar het is, er is altijd wel een reden om iets moois te knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes tijdens de knutsel activiteiten en workshops van Star Events. Ons enthousiaste team is dagelijks op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve knutselwerkjes om te maken bij een van onze volgende workshops. Elk knutselworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee! Wij leveren een totaalpakket of pakket op maat; van begeleiding door ons personeel tot alle knutselmaterialen en ideeën.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteit.

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden met glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud! De duur van deze activiteit is minimaal 4 uur.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu