Moederdag

Het is weer de tijd van het jaar om onze moeders in het zonnetje te zetten! Of dat nou met een leuk gekocht cadeautje is, of met een mooi zelfgemaakt knutselwerkje? Met de knutselactiviteiten, Food & Fun en de verschillende foto mogelijkheden van Star Events zal geen moeder meer met lege handen komen te zitten.

Klik hier voor de actuele prijzen

Ballonnen uitdeel actie

Tijdens Moederdag worden er ballonnen uitgedeeld door twee promotiedames. De ballonnen zijn in hartjesvorm en kunnen op een stokje of met helium uitgedeeld worden.
Het uitdelen van ballonnen kan aangevuld worden met de activiteit ballonnen versieren. Met een kist vol materialen wordt de activiteit verzorgd door 2 begeleiders, denk aan stickers, veertjes, stiften, etc. Kinderen kunnen de ballonnen helemaal naar wens versieren. Er zullen ook tafeltjes en stoeltjes bij de activiteit geleverd worden.

Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Food & Fun

Team Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met lekkere koekjes naar huis gaan. Kom samen met ons koekjes, pepernoten, broodjes, cupcakes en nog veel meer lekkers bakken. Elk kookworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun bakcreaties mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeermuziek. De activiteit duurt minimaal 4 uur.

Knutselen

Ongeacht welke tijd van het jaar het is, er is altijd wel een reden om iets moois te knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes tijdens de knutselactiviteiten en workshops van Star Events. Ons enthousiaste team is dagelijks op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve knutselwerkjes om te maken bij een van onze volgende workshops. Elk knutselworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema. Zo kunnen de kinderen voor Moederdag bloempotjes knutselen.

Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee! Wij leveren een totaalpakket of pakket op maat; van begeleiding door ons personeel tot alle knutselmaterialen en ideeën.

Fotomoment

Tijdens Moederdag is het mogelijk om op de foto te gaan, daarna zal de foto direct geprint worden. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals polaroid foto met hoesje, selfie moment of een foto voor een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd.

Tafeldame

De tafeldame kan gepersonaliseerd worden voor ieder evenement en wens. Leuk om in te zetten met verschillende feestdagen bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Vaderdag, etc. Met Pasen bijvoorbeeld lekker paaseieren uitdelen of als Koningin op Koningsdag de nagels lakken en vlaggetjes zetten/schminken. Ook is het mogelijk om de tafeldame in te zetten om eten uit te delen. Met de tafeldame kunt u verschillende kanten op!

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu