Halloween

Halloween hoeft helemaal niet eng te zijn, integendeel zelfs. Het kan zelfs heel stoer en leuk zijn! Star Events verzorgd leuke en gethematiseerde knutselactiviteiten waar de kids hun Halloween kostuum helemaal compleet kunnen maken. Denk aan maskertjes en andere leuke accessoires. Wilt u er nog een schepje bovenop doen? Heeft u al eens gedacht aan een (kind vriendelijke) griezeltocht door uw winkelcentrum of vestiging?

Foto’s: [ o ] luclodder fotografie @luclodder

Klik hier voor de actuele prijzen

 

Mystery boxen 

Met de mystery box game moeten de spelers voelen welke voorwerpen er in de zwarte boxen liggen. Er kunnen verschillende voorwerpen in de boxen liggen, zoals een slijm bad of een nep spin. Op tafel staan dan drie boxen met daarin een voorwerp, voel wat erin zit en probeer het te raden. Durf jij het aan?

Verklede karakters

Het wordt griezelen! Tijdens dit evenement lopen er karakters rond die eng zijn gekleed en helemaal zijn geschminkt. De karakters lopen rond door het winkelcentrum met een snoepmand. Er wordt snoep uitgedeeld aan de kinderen maar durf jij een snoepje te pakken uit de snoepmand?

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden met glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud! De duur van deze activiteit is minimaal 4 uur.

Knutselen
Ongeacht welke tijd van het jaar het is, er is altijd wel een reden om iets moois te knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes tijdens de knutsel activiteiten en workshops van Star Events. Ons enthousiaste team is dagelijks op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve knutselwerkjes om te maken bij een van onze volgende workshops. Elk knutselworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee! Wij leveren een totaalpakket of pakket op maat; van begeleiding door ons personeel tot alle knutselmaterialen en ideeën.

*Prijs is afhankelijk van het knutselwerkje.

Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Schminken

Niets is leuker dan kinderen zien stralen nadat onze schminkspecialisten hun gezichtjes om hebben getoverd naar een klein kunstwerkje. Van kerstboom tot sneeuwpop, niks is voor ons te gek! Schminken is voor ieder kind een feestje, van klein tot groot.

We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos. Deze activiteit duurt minimaal 4 uur.

Bent u er nou niet zo’n fan van om u of iemand ander het gezicht te laten schminken? Wees niet betreurd! We hebben ook nog een aanbod aan sprankelende glitter tattoo’s.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu