Pasen

Ieder jaar heeft onze Paashaas het enorm druk met alle locaties die hij mag bezoeken. Zo is hij te vinden in Op de Kamp in Landgraaf en in Corio Center in Heerlen. Tijdens deze bezoeken worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd in het Paasthema zoals: de kinderboerderij, springkussens, paaseieren versieren, schminken, Paaskoekjes bakken en versieren en nog veel meer.

Geïnteresseerd in een bezoek van de Paashaas of een van onze Paas activiteiten? Neem dan nu contact met ons op!

Om het feest compleet te maken kan er ook in samenwerking met Shoppingmall Decorations aankleding voor de locatie geregeld worden.

Food & Fun

Team Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met lekkere koekjes naar huis gaan. Kom samen met ons koekjes, pepernoten, broodjes, cupcakes en nog veel meer lekkers bakken. Elk kookworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun bakcreaties mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeermuziek. De activiteit duurt minimaal 4 uur.

Huurprijs:
Prijs 4 uur € 550/600,- excl. BTW en transportkosten.

Knutselen

Ongeacht welke tijd van het jaar het is, er is altijd wel een reden om iets moois te knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes tijdens de knutselactiviteiten en workshops van Star Events. Ons enthousiaste team is dagelijks op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve knutselwerkjes om te maken bij een van onze volgende workshops. Elk knutselworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee! Wij leveren een totaalpakket of pakket op maat; van begeleiding door ons personeel tot alle knutselmaterialen en ideeën.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur vanaf € 425 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteit.

Fotomoment

Tijdens Moederdag is het mogelijk om op de foto te gaan, daarna zal de foto direct geprint worden. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals een fotobord, een achtergrond met aankleding of een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd.

Huurkosten:
Prijs voor 5 uur vanaf € 575 excl. btw, transportkosten, tent en eventueel andere attributen. Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

De prijs is afhankelijk van de gekozen fotomoment. Klik hier voor meer informatie.

Schminken

Ook piet voor een dag? Of misschien wel een leuk sinterklaas motiefje? Bij onze schminkers bent u aan het juiste adres!

We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos. Deze activiteit duurt minimaal 4 uur.

Huurprijs:
Wij vragen voor schminken het eerste uur € 90,- en ieder opvolgend half uur is € 35,-. Voor deze prijs, komen 2 personen schminken.

Tussen het schminken door kunnen ook glittertattoos gezet worden. Hiervoor vragen wij € 4,50 per tattoo extra.

Prijs is excl. BTW en reiskosten.

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden met glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud! De duur van deze activiteit is minimaal 4 uur.

Huurprijs:
€35,- excl. BTW en transportkosten.

Paashaas op bezoek

Onze Paashaas komt altijd met een begeleider zodat deze kan helpen met instructies voor zowel de Paashaas als de kinderen. Naast een bezoek van de Paashaas wordt er ook andere leuke activiteiten georganiseerd met Pasen als thema zoals: de kinderboerderij, springkussens, paaseieren versieren, schminken, Paaskoekjes bakken en versieren en nog veel meer!

Geïnteresseerd in een bezoek van de Paashaas of een van onze Paas activiteiten? Neem dan nu contact met ons op!

Huurprijs:
Prijs in overleg.

Tafeldame

De tafeldame kan gepersonaliseerd worden voor ieder evenement en wens. Leuk om in te zetten met verschillende feestdagen bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Vaderdag, etc. Met Pasen bijvoorbeeld lekker paaseieren uitdelen of als Koningin op Koningsdag de nagels lakken en vlaggetjes zetten/schminken. Ook is het mogelijk om de tafeldame in te zetten om eten uit te delen. Met de tafeldame kunt u verschillende kanten op!

Huurprijs:
Prijs in overleg.

Springkussens
Altijd volop springplezier met onze ruime springkussens assortiment! Kies je voor de disco springkussen waar de combinatie van springen en muziek de kinderen een geweldige en unieke ervaring bezorgd of kies je toch voor een van onze dieren springkussens waar je kan springen, klimmen en glijden?

Huurprijs:
De prijs is afhankelijk van de gekozen springkussen. Klik hier voor meer informatie. Op- en afbouw: € 25 extra, mits vanuit de huurder 1-2 personen hulp wordt geboden. Anders zijn de kosten € 50 extra.
De springkussens zijn verdeeld in verschillende prijsklasse:
Klein: €75,-
Middel: €100,-
Groot: €165,-/€175,-

Bij het verhuren van twee aan een gesloten dagen geldt voor de tweede dag 50% korting. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en transport.

 

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu