Springkussens

Altijd volop springplezier met onze ruime springkussens assortiment! Kies je voor de disco springkussen waar de combinatie van springen en muziek de kinderen een geweldige en unieke ervaring bezorgd of kies je toch voor een van onze dieren springkussens waar je kan springen, klimmen en glijden?

Klik hier voor de actuele prijzen

Animal world springkussen

Overwin jij de obstakels van de Animal world? Dan kan jij bij de uitgang van de glijbaan afglijden! Met de Animal world springkussen zullen de kinderen zich wel vermaken, overmeester de obstakels en glij zo de glijbaan af. Lekker springen en glijden, wat willen de kinderen nog meer?

Dieren springkussen

Springen, klimmen en glijden! Met dit springkussen kunnen de kids op uw feestje, evenement of andere gelegenheid even lekker het beest uithangen. Ieder kind houdt ervan om een eigen glijbaan in de tuin te hebben. De kinderen zullen uren speelplezier hebben met dit springkussen!

Disco springkussen

Ga helemaal los op de vetste tracks van K3, Fource of misschien wel iemand anders. Dans en spring mee in de leukste kinderdisco van Limburg. Het springkussen is voorzien van een echte lichtinstallatie, een MP3 speler voor muziek en een mega grote opblaasbare microfoon. Met ons disco springkussen kunnen de kids op uw evenement, feestje of aangelegenheid even helemaal los gaan en lekker stoom afblazen! Dance and jump all day long!

Eenhoorn springkussen

Vlieg mee door een magische droom met dit Eenhoorn springkussen. De Eenhoorn springkussen is voorzien van een vrolijke eenhoorn en glijbaan waar kinderen vanaf kunnen glijden. De springkussen heeft vrolijke kleuren en afbeeldingen op de wanden. Door het Eenhoorn thema is het springkussen erg aantrekkelijk voor onze kleinte dromers! Make your dreams come true!

Leeuw springkussen

Het hol van de leeuw betreden is nog nooit zo leuk geweest! Binnenin is het springkussen minder eng dan je zou verwachten van een leeuwenhol. De binnenkant van het springkussen is bedekt met felle kleuren en is de ideale plek voor de kids om even lekker stoom af te blazen.

Piraten springkussen

Arrr, arrr, arrr! De piraten springkussen is ideaal voor onze kleine piraten en zeerovers. Laat de kinderen lekker rondrazen is dit springkussen. Aan de zijkant van het springkussen is een glijbaan aanwezig waar de kinderen ervan af kunnen glijden, ook is er in het midden van het springkussen een boksbal waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Lekker springen, boxen en glijden! Wat willen ze nog meer?

Winter springkussen

Even lekker ‘’après-skiën’’ maar dan voor de kleintjes! Ons winterkasteel springkussen is de ideale speelomgeving voor de kids. Nu kunnen ze ook in de wintertijd lekker onbezorgd ravotten, springen en spelen. De glijbaan aan de zijde is een directe eye catcher en met de opvallende kleuren zal het geen kind ontgaan dat dit springkussen ook van de partij is.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu