Koningsdag

Hiep hiep hoera! De koning is jarig en dat moet uitgebreid gevierd worden! Ook met de verjaardag van de koning is Star Events druk bezig met het organiseren van de activiteiten rondom deze belangrijke dag. Wij organiseren dan meerdere evenementen tegelijkertijd op verschillende locaties. Om ervoor te zorgen dat iedere opdrachtgever tevreden is zorgen wij dat ieder evenement uniek is.

Zo kunnen de kinderen zicht uitleven op een stoere BMX over het parcours of knutselen zij de tofste kroon die je maar kunt bedenken. Gekke bekken trekken voor een green screen of elkaar uitdagen met oud-Hollandse spelletjes mogen niet ontbreken op deze belangrijke dag. Of raas je nog even lekker door op een van onze springkussens? Alles is mogelijk!

Impressie

Knutselen

Ongeacht welke tijd van het jaar het is, er is altijd wel een reden om iets moois te knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes tijdens de knutselactiviteiten en workshops van Star Events. Ons enthousiaste team is dagelijks op zoek naar nieuwe, leuke en creatieve knutselwerkjes om te maken bij een van onze volgende workshops. Elk knutselworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee! Wij leveren een totaalpakket of pakket op maat; van begeleiding door ons personeel tot alle knutselmaterialen en ideeën.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur vanaf € 425 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteit.

Fotomoment

Tijdens elk evenement is het mogelijk om op de foto te gaan, daarna zal de foto direct geprint worden. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals een fotobord, een achtergrond met aankleding of een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd.

Huurprijs:
Prijs 4 uur vanaf € 550/650* excl. BTW, ontwerp, tent en transport kosten. Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

*De prijs is afhankelijk van het gekozen fotomoment. Klik hier voor meer informatie. Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

Food & Fun

Team Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met lekkere koekjes naar huis gaan. Kom samen met ons koekjes, pepernoten, broodjes, cupcakes en nog veel meer lekkers bakken. Elk kookworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun bakcreaties mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeermuziek. De activiteit duurt minimaal 4 uur.

Huurprijs:
Prijs 4 uur € 550/600,- excl. BTW en transportkosten.

Inflatable & Springkussens

Altijd volop springplezier met onze ruime inflatable & springkussens assortiment! Kies je voor de disco springkussen waar de combinatie van springen en muziek de kinderen een geweldige en unieke ervaring bezorgd of kies je toch voor een van onze dieren springkussens waar je kan springen, klimmen en glijden?

Huurprijs:
De prijs is afhankelijk van de gekozen springkussen. Klik hier voor meer informatie.

Star Events BMX baan

Laat de kinderen zich helemaal uitleven met onze Star Events BMX baan. Zo kunnen de kinderen op een stoere BMX over het parcours fietsen. De kinderen kunnen zelf bepalen of ze dit met of zonder begeleiding willen doen. Het pakket is inclusief BMX fietsen, parcours en begeleiding.

Huurprijs:
Prijs in overleg.

Tafeldame

De tafeldame kan gepersonaliseerd worden voor ieder evenement en wens. Leuk om in te zetten met verschillende feestdagen bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Vaderdag, etc. Met Pasen bijvoorbeeld lekker paaseieren uitdelen of als Koningin op Koningsdag de nagels lakken en vlaggetjes zetten/schminken. Ook is het mogelijk om de tafeldame in te zetten om eten uit te delen. Met de tafeldame kunt u verschillende kanten op!

Huurprijs:
Prijs in overleg.

Schminken

Niets is leuker dan kinderen zien stralen nadat onze schminkspecialisten hun gezichtjes om hebben getoverd naar een klein kunstwerkje. Van kerstboom tot sneeuwpop, niks is voor ons te gek! Schminken is voor ieder kind een feestje, van klein tot groot.

We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos. Deze activiteit duurt minimaal 4 uur.

Bent u er nou niet zo’n fan van om u of iemand ander het gezicht te laten schminken? Wees niet betreurd! We hebben ook nog een aanbod aan sprankelende glitter tattoo’s.

Huurprijs:
Prijs voor 2 personen 4 uur: € 320 excl. BTW en reiskosten.

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden met glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud! De duur van deze activiteit is minimaal 4 uur.

Huurprijs:
1 persoon, 4 uur € 160 ,- excl. BTW en transportkosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.
Menu