Sprookjes

Sprookjes, wie houdt er nou niet van?

Tijdens het evenement lopen er verschillende sprookjesfiguren door het hele winkelcentrum rond, ook zijn er verschillende activiteiten te doen voor de kinderen.

Ga op avontuur met de dansende Prins en zoek samen alle sprookjes! Zoek Rapunzel in haar toren en roep haar naam zodat ze haar vlecht naar beneden laat zakken. Help Roodkapje met het zoeken van grootmoeder, vinden jullie grootmoeder eerder dan de Wolf? Zoek de ontbrekende ingrediënten en help de Heks met haar toverdrankje. Koekjes bakken met Hans en Grietje, kan natuurlijk ook! Of toch met de Zeemeermin en de Prinsessen op de foto? Laat de kinderen een gesprek aangaan met de Pratende spiegel of de Jager helpen met het zoeken van de Wolf.

Zeemeermintafel

De tafeldame wordt met het sprookjesevenement helemaal omgetoverd naar een zeemeermintafel. De kinderen kunnen met de Zeemeermin samen op de foto, ze krijgen dan meteen de foto mee in een leuk mapje. De zeemeermintafel vertelt de bezoekers meer over het sprookjesevenement. Het is ook mogelijk dat de zeemeermintafel verhaaltjes voorleest aan de kinderen.

De tafeldame kan gepersonaliseerd worden voor ieder evenement en wens. Leuk om in te zetten met verschillende feestdagen bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Vaderdag, etc.

Hans en Grietje

Tijdens het sprookjesevenement kunnen de kinderen lekker koekjes bakken met Hans en Grietje. Elk kookworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun bakcreaties mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeermuziek.

Polaroid prinsessen

Deze prinsessen lopen rond met een polaroidcamera om de leukste herinneringen vast te leggen. De kinderen hebben hiermee de gelegenheid om met of zonder de prinsessen op de foto te gaan, de kinderen mogen kiezen! De foto wordt direct uitgeprint en in een mooi mapje meegegeven ter herinnering. Laat je onvergetelijke dag vastleggen!

Pratende spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van ’t hele land?

De kinderen kunnen tegen de spiegel praten. De spiegel praat dan op magische manier terug naar de kinderen. Welke vraag ga jij de pratende spiegel stellen?

Rapunzel

Rapunzel, rapunzel laat je vlechten zakken!

Rapunzel zit in een toren en laat haar vlecht naar beneden zakken zodra de kinderen of de dansende Prins ‘Rapunzel’ roepen.

Roodkapje

Zeg roodkapje waar ga je heen? Zo alleen, zo alleen?

Vind Roodkapje grootmoeder eerder dan de Wolf? Tijdens het sprookjesevenement loopt Roodkapje door het hele winkelcentrum op zoek naar haar grootmoeder. Help jij roodkapje met het zoeken?

De Jager en de Wolf

De kinderen komen bij het zoeken van grootmoeder de Jager en/of de Wolf tegen. Heeft de Wolf de oma van Roodkapje al gevonden? Help de Jager met het zoeken naar de Wolf. Roep ”Wolf” wanneer je hem hebt gevonden!

De dansende Prins

Ga samen met de dansende Prins op avontuur! Tijdens het evenement helpt de dansende Prins de kinderen met het zoeken van de sprookjes en Rapunzel.

De Prinses met het kroontje

Tijdens het evenement loopt de Prinses door het hele winkelcentrum rond, kan jij de Prinses met het kroontje vinden tijdens de sprookjestocht?

 

De Heks

De heks is bezig met het brouwen van een toverdrankje, maar mist paar ingrediënten. Een spin, plukje wolvenhaar, drakensnot, kikkerhersenen en nog veel meer. Help jij de heks met de ingrediënten?

Stempelkaart

Tijdens het evenement kunnen er stempelkaarten worden uitgedeeld als een extra activiteit. De kinderen krijgen bij iedere activiteit een stempel en kunnen zo op zoek gaan naar alle sprookjes in het winkelcentrum. Bij inlevering van de stempelkaart krijgen de kinderen wat lekkers.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Voer het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Menu