Wintertijd Heerlen

Tijdens Wintertijd organiseert Star Events activiteiten voor jong en oud, van bakken en knutselen tot Whisky & Wijn proeverij en Salsa workshops. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er dagelijks voor jong & oud aantrekkelijke programmaonderdelen en activiteiten plaatsvinden. Star Events zorgt voor diverse programma’s boordevol demonstraties, muziek, entertainment en activiteiten. Om ervoor te zorgen dat er iedere dag iets te zien, te doen en te beleven is.

Star Events zorgt tijdens Wintertijd in samenwerking met Shoppingmall Decorations voor de sfeer en beleving in de stad, door de hele stad aan te kleden met kerstdecoratie. Zo stonden op verschillende punten verlichte entreepoorten met een kerstgroet. De winkelstraten waren aangekleed met enorme kerstballen -en bellen, welke per twee aan elkaar verbonden werden door middel van guirlandes. Op het plein waar de winkelstraten bij elkaar kwamen stond een kerstbal, deze sensatie had een hoogte van maar liefst 9 meter! Dit was de ideale plek voor een fotomoment aangezien de bezoekers door de bal heen konden lopen.

Op het grote plein stond de ultieme publiekstrekker! Grote verlichte letters met de tekst: ‘I Love Heerlen’, ideaal voor het selfie moment!

Impressie

Food & Fun

Team Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met lekkere koekjes naar huis gaan. Kom samen met ons koekjes, pepernoten, broodjes, cupcakes en nog veel meer lekkers bakken. Elk kookworkshop wordt aangepast naar ieder wenselijk thema.

Wij zorgen voor alle apparatuur en benodigdheden. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun bakcreaties mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeermuziek. De activiteit duurt minimaal 4 uur.

Huurprijs:
Prijs 4 uur € 550/600,- excl. BTW en transportkosten.

Fotomoment
Tijdens Wintertijd Heerlen is het mogelijk om op de foto te gaan, daarna zal de foto direct geprint worden. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals een fotobord, een achtergrond met aankleding of een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd.

Huurkosten:
Prijs voor 5 uur vanaf € 575 excl. btw, transportkosten, tent en eventueel andere attributen. Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

De prijs is afhankelijk van de gekozen fotomoment. Klik hier voor meer informatie.

Inflatable & Springkussens
Altijd volop springplezier met onze ruime inflatable & springkussens assortiment! Kies je voor de disco springkussen waar de combinatie van springen en muziek de kinderen een geweldige en unieke ervaring bezorgd of kies je toch voor een van onze dieren springkussens waar je kan springen, klimmen en glijden?

Huurprijs:
De prijs is afhankelijk van de gekozen springkussen. Klik hier voor meer informatie.

Snow globe
Wie kent of heeft de welbekende schuddebol met sneeuw nou niet? Stap zelf in het winter wonderland van onze levensgrote Snow Globe en beleef dit unieke avontuur! Deze blikvanger is voor uw evenement een ideale manier om uw merk of evenement op een creatieve manier te promoten. Daarnaast is het voor de bezoeker een hele leuke ervaring. De achtergrond van onze Snow Globe en inrichting wordt volledig naar uw wensen op maat gemaakt. Met de verschillende foto mogelijkheden van Star Events kunnen we de herinneringen meteen voor uw vastleggen!

Huurkosten:
Prijs in overleg.

Kerstman & Elfjes
Hoogst persoonlijk het verlanglijstje aan de kerstman zelf geven? Even bij hem op schoot een foto schieten? Of misschien wel even lekker gek doen met de elfjes. Een echte must voor de kerstdagen. Bij Star Events bellen wij hoogst persoonlijk naar de Noordpool en regelen wij dat de Kerstman met zijn elfjes ook op uw evenement langskomt. Mocht het zijn dat hij te druk is, hebben we natuurlijk altijd nog onze ondersteunende kerstmannen achter de hand.

Onze Kerstman en zijn elfjes zijn te huren voor allerlei gelegenheden. Niet alleen bij de kerstactiviteiten in het centrum kom je hem tegen, maar ook in het winkelcentrum, bij bedrijfsfeesten, borrels, en verenigingsfeesten.

Huurkosten:
Prijs in overleg.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@star-events.eu of bel naar +31 (0) 457 82 05 45 voor de mogelijkheden.
Menu