Star Events Heerlen

Met Star Events maken we er een moederDAG van.

Het is weer de tijd van het jaar om onze moeders in het zonnetje te zetten. Of dat nou met een leuk gekocht cadeautje is, of met een mooi zelfgemaakt knutselwerkje? Met de knutselactiviteiten en green screen van Star Events zal geen moeder meer met lege handen komen te zitten.

Alle prijzen zijn excl. transport & BTW.

Ballonnen uitdeel actie

Tijdens Moederdag worden er ballonnen uitgedeeld door twee promotiedames. De ballonnen zijn in hartjesvorm en kunnen op een stokje of met helium uitgedeeld worden.

Het uitdelen van ballonnen kan aangevuld worden met de activiteit ballonnen versieren. Met een kist vol materialen wordt de activiteit verzorgd door 2 begeleiders, denk aan stickers, veertjes, stiften, etc. Kinderen kunnen de ballonnen helemaal naar wens versieren. Er zullen ook tafeltjes en stoeltjes bij de activiteit geleverd worden.

Huurkosten:
Prijs uitdelen ballonnen is in overleg.

Prijs ballonnen versieren voor 5 uur € 425 excl. btw en transport
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Cupcakes versieren

Gezellig cupcakes versieren met fondant, botercremé en diverse vormpjes. Kinderen hebben de mogelijkheid om hun fantasie los te laten gaan. De activiteit wordt volledig verzorgd met cupcakes, versiering, tafeltjes en stoeltjes en begeleiders.

Huurkosten:
Prijs voor 4 uur € 460 excl. btw en transport
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Fotomoment

Tijdens Moederdag is het mogelijk om op de foto te gaan, daarna zal de foto direct geprint worden. Voor het fotomoment zijn er diverse mogelijkheden zoals een fotobord, een achtergrond met aankleding of een green screen. De activiteit wordt verzorgd met fotograaf en de foto’s worden direct geprint en vervolgens verstuurd.

Huurkosten:
Prijs voor 5 uur vanaf € 575 excl. btw, transportkosten, tent en eventueel andere attributen.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even met ons contact op.

De prijs is afhankelijk van de mogelijkheid die gekozen wordt voor het fotomoment.

Menu