Star-Events

Hoor wie klopt daar kinderen… Het is uw eigen Sinterklaas van Star Events!

Bij Star Events is het voor ons belangrijk dat elk evenement wat we neer zetten een totaal beleving wordt! Wilt u uw eigen Sinterklaas op bezoek laten komen thuis, op werk of ergens anders? Met of zonder pieten, en wilt u dan ook nog een toffe show erbij? Of misschien bent u opzoek naar een leuke knutsel activiteit? Wij helpen u verder.

Graag nodigen we u uit voor een kopje koffie en een chocolade letter, om uw wensen door te spreken en zo tot uw perfecte Sinterklaasviering te komen!

Bezoek Sint en Pieten

De feestdagen zijn niks zonder een goede Sinterklaasviering. Bij u thuis, op het werk of op school? Met Star Events kunt u alle kanten op. Interesse in uw eigen Sint en Pieten? Onderstaande vindt u de voorwaarden.

De sint komt minimaal 3 uur bij u langs incl. Minimaal 2 pieten. Ze maken een ronde door uw winkelcentrum of vestiging. Vervolgens neemt de Sint plaats op zijn stoel en kunnen kinderen op de schoot voor een leuk foto moment. Vervolgens delen de pieten ook nog strooigoed uit.

Huurprijs:
In overleg.

Pepernoten bakken

Het Sinterklaas feest kan niet zonder een goede schaal pepernoten. En wat is er nou leuker dan zelf die pepernoten bakken?! Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met een lekker zakje pepernoten naar huis gaan.

De activiteit duurt minimaal 4 uur. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt pepernoten bakken in onze bak corner met over én begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun pepernoten mee in een zakje en we zorgen voor leuke sfeer muziek.

Huurprijs:
€599,- excl. BTW en transport kosten.

Schminken

Ook zwarte piet voor een dag? Of misschien wel een leuke sinterklaas motiefje? Bij onze schminkers bent u aan het juiste adres! U bent op zoek naar een gethematiseerde schmink activiteit? Wij denken met u mee om de perfecte activiteit neer te zetten naar waar u op zoek bent.

De activiteit zal altijd minimaal 4 uur duren. We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos.

Huurprijs:
Wij vragen voor schminken het eerste uur € 90,- en ieder opvolgend half uur is € 35,- wij komen dan met twee personen.

Tussen het schminken door kunnen ook glittertattoos gezet worden hiervoor vragen wij € 4,50 per tattoo extra.

Prijs is excl. BTW en reiskosten.

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden? Heeft u al eens gedacht aan glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud. Ook deze activiteit zal minimaal 4 uur duren en er komen 2 tattoo zetters bij.

Huurprijs:
€35,- excl. BTW en transportkosten

Sinterklaas workshop

Tijdens Sinterklaas zijn er diverse knutselactiviteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het knutselen van een eigen pieten muts of sinterklaas mijter. De knutselactiviteiten worden volledig verzorgd van tafeltjes en stoeltjes, tot begeleiders en alle materialen die nodig zijn. Heeft u een eigen idee of bent u toch opzoek naar iets anders? Wij denken graag met u mee.

De workshop zal minimaal 4 uur duren en heeft altijd 2 begeleiders inclusief tafeltjes en stoeltjes. U kunt kiezen uit diverse knutsel activiteiten. Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee.

Huurprijs:
Per uur €85,- excl. btw & transportkosten.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteiten.

Schoen zetten

Deze sinterklaas activatie brengt gegarandeerd bezoekers naar uw winkelcentrum of vestiging. Voor deze activiteit kunt u ervoor kiezen om de kinderen hun eigen schoen te laten zetten of de kinderen kunnen bij een van onze knutsel activiteiten een schoentje maken van papier.

Huurprijs:
In overleg.

Pieten show

Springen, klimmen, koprollen en allerlei gekken kunstjes. Dat is voor de pieten een koud kunstje. Trek volle zalen met deze pieten show. De zwarte pieten zullen eerst een ronde lopen door uw vestiging om het publiek te enthousiasmeren. Vervolgens zullen ze een voorstelling geven aan uw bezoekers waar ze alles uit de kast trekken.

Huurprijs:
In overleg.

Chocolade letters versieren

Een chocolade letter valt bij velen in de smaak, maar je eigen chocolade letter versieren met al je favoriete snoepjes? Dan is de keuze snel gemaakt. Star Events bied een leuke workshop voor kinderen waar ze hun eigen voorletter naar eigen smaak kunnen decoreren.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur vanaf € 525 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Menu