Star Events Heerlen

Hoor wie klopt daar kinderen… Het is de enige echte Sinterklaas van Star Events!

De beleving van de klant voor elk evenement staat bij ons centraal. Wilt u Sinterklaas thuis op bezoek laten komen, of misschien wel op kantoor of school? Met of zonder pieten, dat is aan u de keus! Wilt u een toffe pieten show erbij of een leuke knutsel activiteit? 

Bezoek Sint en Pieten

Het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten is voor elk kind én volwassene een spannende ervaring! Tijdens het bezoek van Sinterklaas, zal hij plaatsnemen in zijn stoel met zijn grote boek. Kinderen kunnen op Sint zijn schoot zitten voor een leuk foto moment. Natuurlijk zullen de Pieten, de kinderen verrassen met strooigoed! 

Huurprijs:
In overleg. – De Sint komt minimaal 3 uur langs incl. minimaal 2 pieten

Pieten show

Springen, klimmen, koprollen en allerlei gekken kunstjes, trek volle zalen met deze pieten show! De pieten zullen eerst een ronde lopen door uw vestiging om het publiek te enthousiasmeren. Vervolgens zullen ze een voorstelling geven aan uw bezoekers waar ze alles uit de kast zullen halen. 

Huurprijs:
In overleg.

Pepernoten bakken

Op het Sinterklaas feest kunnen geen pepernoten missen! Wat is er nou leuker dan zelf die pepernoten te bakken? Team Star Events zorgt ervoor dat de kinderen een leuke, veilige kookworkshop krijgen en daarbij met een lekker zakje pepernoten naar huis gaan.

De activiteit duurt minimaal 4 uur. Tijdens de activiteit mogen de kinderen onbeperkt pepernoten bakken in onze bak corner met begeleiders. Wij nemen zelf tafeltjes en stoeltjes mee, kinderen krijgen hun pepernoten mee in een zakje en we zorgen daarbij ook voor leuke sfeer muziek.

Huurprijs:
€599,- excl. BTW en transport kosten.

Schminken

Ook piet voor een dag? Of misschien wel een leuk sinterklaas motiefje? Bij onze schminkers bent u aan het juiste adres! 

We richten onze eigen stand in waar bezoekers zich kunnen laten schminken door 2 van onze schminkers. Tevens bieden we ook de optie voor glitter tattoos. Deze activiteit duurt minimaal 4 uur. 

Huurprijs:
Wij vragen voor schminken het eerste uur € 90,- en ieder opvolgend half uur is € 35,-. Voor deze prijs, komen 2 personen schminken.

Tussen het schminken door kunnen ook glittertattoos gezet worden. Hiervoor vragen wij € 4,50 per tattoo extra.

Prijs is excl. BTW en reiskosten.

Glittertattoo’s

Wilt u uw schminkstand upgraden met glittertattoos? Hier kunnen leuke gethematiseerde tattoo’s worden gezet bij jong en oud! De duur van deze activiteit is minimaal 4 uur.

Huurprijs:
€35,- excl. BTW en transportkosten

Sinterklaas workshop

Het knutselen van een eigen pieten muts, sinterklaas mijter, of heeft u iets anders in gedachten? Alles is mogelijk. De knutselactiviteiten worden volledig verzorgd van tafeltjes en stoeltjes, tot begeleiders en alle materialen die nodig zijn.

De workshop zal minimaal 4 uur duren met 2 begeleiders, inclusief tafeltjes en stoeltjes. U kunt kiezen uit diverse knutsel activiteiten. Heeft u een eigen idee of speciale wens, dan denken wij graag met u mee.

Huurprijs:
Per uur €85,- excl. btw & transportkosten.

De prijs is afhankelijk van de knutselactiviteiten.

Schoen zetten

Voor deze activiteit kunt u ervoor kiezen om de kinderen hun eigen schoen te laten zetten of de kinderen kunnen bij een van onze knutsel activiteiten een schoentje maken van papier.

Huurprijs:
In overleg.

Chocolade letters versieren

Een chocolade letter valt bij velen in de smaak, maar je eigen chocolade letter versieren met al je favoriete snoepjes? Dan is de keuze snel gemaakt! Star Events biedt een leuke workshop voor kinderen waar ze hun eigen voorletter naar eigen smaak kunnen decoreren.

Huurprijs:
Prijs voor 5 uur vanaf € 525 excl. btw & transportkosten.
Heeft u een ander tijdvak in gedachten? Neem dan even contact met ons op.

Menu